Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras vitae magna nec tortor imperdiet eleifend sollicitudin in purus. Integer lorem tortor, tempus ac turpis nec, lobortis luctus augue. Vivamus eleifend risus nec turpis faucibus lacinia. Donec arcu arcu, bibendum id est ac, hendrerit vestibulum nisi. 

 

  1. Wie ben jij en hoe ziet je huidige gezinssituatie eruit?

Wij zijn Xander & Marie. Wij zijn begin dertigers en we zijn net getrouwd. In juni krijgen we ons eerste kindje!

  1. Waar woon je en wat is jouw/jullie beroep?

Wij wonen in Biest in het hartje van het Mechelse stadscentrum. Xander is fotograaf en videomaker @debeeldbakkerij en Marie werkt bij Atelier Bébé. Daarnaast is ze medeoprichter van Something Green.

  1. Wat inspireert jou/jullie in het dagelijks leven? 

We raken geinspireerd door wat we zien en horen rond ons. Op tv, in de krant en via sociale media. We laten ons ook graag inspireren door onze getalenteerde vrienden & kennissen. Ons huis is daardoor ook op & top Belgisch.

  1. Wat maakt een huis, jouw thuis? 

Wij zijn hier zooo graag en we denken nog steeds “Wij zijn hier zo graag” en “het is hier toch schoon hé”

  1. Hoe zou je jouw type huis omschrijven en wat zijn hier de voor/ nadelen van volgens jou /jullie? 

Wij wonen in een herenhuis, wat een groot voordeel is zo midden in de stad. Dat was ook wat we echt zochten. Het heeft ook nog veel autenthieke elementen wat meteen ook zorgt voor heel wat charme. De combinatie met onze modernere keuze van interieur maakt het voor ons echt af. We hebben niet zo’n heel grote tuin, maar dit compenseert dan wel door de centrale ligging van ons huis. We hebben hierdoor enorm veel vrijheid en dat is wat we op dit moment nodig hebben én zelf ook willen.

  1. Heb je verbouwd en zo ja, wat & wanneer? 

Nee, we hebben het zo gekocht. We zijn wel van plan onze tuin op termijn aan te pakken om toch wat meer groen te hebben, maar dit is momenteel nog niet aan de orde.

  1. Verander je je interieur vaak en zo ja waar shop je dan? 

We veranderen niet zo vaak van interieur. Ons huis is niet extreem groot in grondoppervlakte, maar wel in de hoogte. Hierdoor hebben we drie slaapkamers én een zeer grote werkruimte / atelier. Onze meubels zijn voornamelijk van HAY, Espoo en ook enkele op maatgemaakte dingen. Zelf zijn we niet zo handig en doen we af ten toe graag beroep op onze mama.

  1. Hoe ken je My Ex Boyfriend & wat is je favoriete product uit onze winkel/ webshop?

We zijn zelf van het Mechelse en we kennen My Ex Boyfriend door ons gemeenschappelijk stamcafé waar we s ochtends vaak samen koffies drinken, namelijk Kaffee-ine, bij Yves. Xander: Ik vind de stekkerblok van Avolt het leukste product. Normaal is dit altijd een erg lelijk product, maar de avolt is zowel praktisch als mooi. Marie: Ik ben grote fan van de fannypacks van PUC. Het is zowel creatief als praktisch!  

  1. Welk item uit je interieur zou je nog snel meenemen als je huis in brand stond?

Xander: Onze lamp van Muller Van Severen. Maar dan moeten we eerst een boormachine vinden om hem te kunnen demonteren   Marie: Het schilderij van Fancoise Beck.

  1. Welk merk/ product / dienst dat te maken heeft met je huis/ interieur kan je iedereen aanraden?

De tafel van Pieter Bruurs én onze poetsvrouw Alvard.

        

 

 

×